Hummer med trøffel for to

Hummer med trøffel for to

Her får du opskriften på en udsøgt og eksklusiv ret, som kan imponere selv de største madelskere.
Gør din hummer Michelin-værdig ved at tilføje denne utrolige ingrediens for at forbedre smagen af den eksklusive hummer yderligere. Husk at hvidvin eller champagne går forrygende til denne ret. 

Det skal du bruge: 

  • 1 hummer (5-600 gram

  •  500 gram koldt smør

  •  1 dl tør hvidvin

  •  0,5 dl fløde

  •  Salt

  •  Frisk vinter-, efterår- eller sommertrøffel

  •  Salat af eget valg til 2 personer

  •  200 gram pasta

Sådan gør du: 

Start med at koge din hummer i 5-6 minutter i saltet vand. Lad den derefter køle ned inden du løsner kødet fra skallerne. Vi serverer hummer med en trøffel-smør sauce, som du laver ved først at reducere hvidvinen til der kun er smule tilbage i gryden/panden. Derefter tilsætter du fløden og tilføjer langsomt det kolde smør til saucen lidt af gangen. Det er vigtigt at du rører den kolde smør ud i saucen, så den langsomt tykner.

Når smøren er tilsat, bør du have en sauce med en lækker konsistens. Slutteligt smager du til med salt, og river en god mængde trøffel ud i saucen. Tilpas mængden af trøffel efter hvor kraftig du vil have saucen.

Server din hummer med en sprød salat og/eller pasta eller risotto. Den lækre trøffelsauce hældes udover hummer/tilbehør til sidst.


Velbekomme!