Cremet pastaret med frisk trøffel

Her får du en nem og lækker hverdagsret. Denne pastaret er hurtig at lave, og er helt bestemt indbegrebet af lækker fastfood. Den friske trøffel løfter pastaen til nye højder, og duften alene får mundvandet til at løbe.

Det skal du bruge: 

  • 125 g pasta (vi brugte tagliolini, men du kan bruge al slags frisk pasta)

  • 1 dåse trøffel creme cheese
  • Trøffelsalt
  • Trøffelolie (både hvid og sort trøffelolie kan bruges)
  • Frisk trøffel (vinter-, efterår- og sommertrøffel kan bruges)

Sådan gør du: 

Start med at koge din friske pasta i saltet vand i 2 minutter. Dræn vandet fra pastaen, men behold en deciliter til senere. Smelt nu din creme cheese i en dyb pande eller gryde. Tilføj lidt af pastavandet for at hjælpe processen lidt på vej.

Når osten er varm og smeltet tilføjer du din pasta og vender det godt sammen. Drys derefter trøffelsalt og olie udover pastaen. Slutteligt anretter du din pasta i tallerkener og river frisk trøffel udover den varme ret.

Velbekomme!