Trøffelsandwich

Uanset om der er en kølig sommerbrise eller vinterens frost udenfor, så lad aromaen af denne utrolige sandwich fylde luften. Den foretrukne comfort food hos mange Michelin-kokke, og nu kan du selv imponere venner eller familie med denne overdådige- dog nemme at lave - favorit! 

Det skal du bruge:

  • 2 store skiver frisk surdejsbrød
  • 2 skiver moden cheddar eller anden ost efter eget valg
  • 30g smør (vi har brugt hvidløgssmør)
  • 2-3 skiver modnet serranoskinke 
  • Frisk trøffel (vi har brugt sorte vintertrøfler) 

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader celcius.
  2. Skær dit brød i 2 store skiver.
  3. Smelt smør i en stegepande og kom brødet på. Begge skiver brød skal steges på den ene side ved medium varme indtil det er sprødt og gyldent.
  4. Tag derefter brødet af panden og placer den ene skive på en bradepande eller rist med den gyldne side nedad. Placer serranoskinken på brødet og tildæk den med en god mængde af friske trøffelskiver.
  5. Tilsæt derefter osten og placer den anden brødskive på toppen af det hele med den gyldne side opad.
  6. Bag sandwichen i ovnen i 5 min eller indtil osten er smeltet.
  7. Afslut retten med at skære sandwichen over på midten.
Nydes varm, eventuelt med et glas vin og i selskab med venner eller familie.