juni 18, 2020
Seranoskinke med figner og frisk trøffel
Her får du det søde, det salte og det bitre i én ret. Det er en smadderlækker forret, som er nem at tilberede til mange mennesker. Den friske trøffel kommer smukt til syne og komplimenterer din rets øvrige ingredienser.
Det skal du bruge:
- Seranoskinke (3 skiver pr. pers.)
- Figner (1-2 pr. pers.)
- Honning
- Olie (meget gerne trøffelolie)
- Frisk trøffel
Sådan gør du:
- Der er flere måder at tilberede denne ret på. Du kan enten lade alle produkterne være rå eller du kan tilberede fignerne alt efter smag. Vi lavede en blanding.
- Ønsker du at gøre det samme, kan du tage en figen og lave et kryds i den. Hæld en smule honing og olie henover den (så det løber ned i krydset) og bag den i et par minutter ved 170 grader.
- Skær de friske figner i både.
- Anret skinken på en flad tallerken sammen med de fignerne og top med frisk trøffel (enten tynde skiver eller revet) og et par dråber trøffelolie.