august 08, 2024
Carpaccio med trøffel & pinjekerner
Opdag en lækker måde at nyde en klassisk forret på med denne opskrift på carpaccio med trøffel og pinjekerner. Den ultratynde skiver af møre oksekød kombineres med den subtile dybde af trøffel og den nøddeagtige crunch fra pinjekerner. Denne ret er både en fest for øjnene og smagsløgene, perfekt til at starte en middag eller som en elegant snack. Denne opskrift er lavet i samarbejde med @daniel_skovgaard_mortensen.
Det skal du bruge:
- 2 håndfulde rucola
- 150g carpaccio
- Trøffel olivenolie fra trøffelshoppen.dk
- Salt
- 40g parmesan
- Citronsaft
- Frisk trøffel fra trøffelshoppen.dk
- 30g ristede pinjekerner
- Balsamico glaze fra trøffelshoppen.dk
Sådan gør du:
- Start med at finde en tallerken frem.
- Fordel rucola i bunden af tallerken.
- Kom carpaccio ovenpå
- Tilsæt olivenolie, citronsaft & salt.
- Riv parmesan udover og kom de ristede pinjekerner på.
- Riv til sidst noget frisk trøffel udover, inden retten serveres.
Denne opskrift kan varieres med enhver trøffel, du har lyst til. Se vores udvalg af friske trøfler i sæson, og opdag, hvordan de kan forvandle dine retter. Friske trøfler i sæson smager altid af mere. [Klik her for at se vores trøfler]