Bruschetta med tomater og stracciatella, og trøffelolie
Løft din bruschetta til nye højder med en kombination af solmodne tomater, cremet stracciatella og et strejf af trøffelolie. Denne opskrift forener det bedste fra det italienske køkken i en enkel, men utrolig smagfuld ret. Ideel som en lækker forret eller en let snack, vil denne bruschetta med tomater og trøffelolie hurtigt blive en favorit. Denne opskrift er lavet i samarbejde med @madmomster.
Det skal du bruge:
Til Stracciatella ost:
- 250 g frisk mozzarella (1 stk.)
- 1/2 dl fløde
- Lidt olivenolie
- Friskkværnet peber og salt
Til Tomat:
- 400 g friske små tomater
- Olie
- Salt og friskkværnet peber
- Hvidvinseddike
- Lidt sukker
- Lidt citronsaft
Sådan gør du:
- Hæld væden fra mozzarellaen og pluk/eller tiv osten i mindre stykker.
- Bland fløde og mozzarella. Rør rundt og stil på køl i en time, rør igen, giv osten lidt olivenolie o og friskkværnet peber og list salt.
- Skyl og halver 200 g tomater, smid dem på en bageplade giv dem lidt olie og kom dem i ovnen ved 190 grader i 20 min.
- Skyl de sidste tomater og skær dem fint i tern.
- Kom dem i en skål og tilsæt lidt Olie, salt, peber, sukker, citronsaft og hvidvinseddike.
- Når de bagte tomater er kølet ned, hakkes de groft med en kniv og vendes sammen med med blandingen med de friske. Smag til med lidt af det hele.
- Skær et flute ud og rist på panden så det bliver sprødt og lækkert.
- Top med ost, tomat og til sidst trøffelolie.
Uanset hvilken trøffel du vælger, vil den gøre denne opskrift til en sand gourmetoplevelse. Se vores udvalg af friske trøfler i sæson, og vælg din favorit. Friske trøfler i sæson smager altid af mere. [Klik her for at se vores trøfler]